Kancelarija za KiM: Saopštenje

Četiri dana su prošla otkako su Nenad Rašić i Rada Trajković u dosluhu sa Aljbinom Kurtijem dogovorili da unapred zakazanu školsku tuču predstave kao politički linč i progon neistomišljenika i za to optuže državu Srbiju, Srpsku listu i predsednika Aleksandra Vučića.

I četiri dana Đilasova Rada, Rašić i Kurti narodu koji su namerno obmanuli duguju izvinjenje, jer je njihova podla laž raskrinkana.

Da budem sasvim jasan. Napad na Nikolu Rašića zaslužuje svaku osudu i adekvatnu sankciju, a u anale političkog beščašća ući će ovaj pokušaj zloupotrebe dece u političke svrhe koja na kraju jedina ispaštaju.

Jer će i Đilasova Rada, Rašić i Kurti nastaviti da produkuju lažne vesti i afere dok je sedmoro dece u jednomesečnom pritvoru nakon njihove političke manipulacije, a učenik Ilija Marković u bolnici sa teškim povredama.

Gde su danas Dragan Đilas, Marinika Tepić, Vuk Jeremić, Mlađan Đorđević koji su bili najglasniji prethodnih dana kada je za jednu školsku tuču u Gračanici trebalo optužiti Vučića i Srbiju? Gde su da kažu da su pogrešili?

Navikli su građani Srbije da opozicija u Beogradu produkuje lažne vesti, a da je jedini odgovor na istinu još jedna lažna afera.

Ono što je slučaj u Gračanici ogolio do krajnosti jeste i činjenica da srpskoj opoziciji u centru Beograda ne smetaju ni Aljbin Kurti ni njegov projekat “Velike Albanije” samo kada treba napasti rođenu državu i njenog predsednika.

Izvor RKM

Comments