• Početna>
  • Vesti>

Petković: Hoće li se sada Nenad Rašić, Rada Trajković i Aljbin Kurti izviniti za sve svesne laži

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković istakao je da se danas snedvosmisleno potvrdilo da je Nikola Rašić povređen u ranije zakazanoj vršnjačkoj tuči i da su apsolutno lažne sve insinuacije da je on žrtva politike svoga oca i da napad na njega ima političku pozadinu.

“Pokazalo se i da su njegov otac Nenad Rašić, Rada Trajković i njihov prijatelj Aljbin Kurti zajednički u Prištini dogovorili da obračun mladića iskoriste za napad na Srbiju, predsednika Aleksandra Vučića i kriminalizaciju Srpske liste ne bi li pokušali da ponište izbornu volju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Ovaj pokušaj izbornog inžinjeringa pao je u vodu, a njihove perfidne namere da za legitimne predstavnike Srba na KiM proglase one koji imaju podršku 0,16 odsto građana, raskrinkane” navodi se u saopštenju direktora Kancelarije za KiM.

Petković je dodao da bi trebalo da sada svi koji su u javnost izlazili sa neistinama, upute izvinjenje.

“Trunka ljudskosti i obraza bilo bi potrebno da se sada i Rada Trajković i Nenad Rašić i Mlađan Đorđević i Marinika Tepić i drugi koji već dva dana šire lažne vesti o incidentu u Gračanici, upute izvinjenje za namerno plasiranje neistina, spinova, obmanjivanje građana i najvažnije, političku zloupotrebu dece. Međutim, svestan sam da takav naučno fantastični scenario nećemo gledati, već će po dobro uhodanom maniru da nastave da lažu i spinuju i smišljaju nove lažne afere” navodi Petković.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Kancelarija za KiM

Comments

Pročitaj još