• Početna>
  • Vesti>

Vučić za TV Most: Važano da Srbi izađu na izbore i glasaju za Srpsku listu

Krusevac, 20. decembra 2020.- U Krusevcu je danas, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vucica, otvorena nova kovid bolnica, kapaciteta 500 mesta, koja ce doprineti jacanju zdravstvenog sistema u borbi protiv korona virusa."Bolnica u Krusevcu je spomenik buducnosti, i govorice o delima koja smo preduzeli za kratko vreme, u tesko vreme za naš narod", konstatovao je Vucic u izjavi novinarima po dolasku.FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Srbe na Kosovu i Metohiji da izađu na predstojeće izbore i glasaju za Srpsku listu, dodajući da je to važno jer je očigledno da se stvari komplikuju.

Na pitanje novinara TV Most o predstojećim izborima, predsednik Vučić je rekao da svi Srbi kojima je to dozvoljeno izađu na izbore 14. februara.

On je još jednom  pozvao sve Srbe na Kosovu i Metohiji da  svoj glas daju Srpskoj listi.

Napomenuo je da je 16.000 do 17.000 Srba izbačeno sa sa izbornih spiskova, pa im je na taj način uskraćeno pravo  da glasaju za Srpsku listu. A to je važno kako bismo imali nekog od institucionalnih predstavnika u privremenom vlastima koji bi mogli pomoći našem narodu i držali sa svojim Beogradom i Srbijom čvrstu vezu, kazao je on.

Vučić je naglasio da je to veoma bitno jer je očigledno da se stvari komplikuju, kao i oko Republike Srpske, jer će pritisci biti mnogo veći i teži.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još