• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Srpska lista nije politička partija već bedem odbrane srpskih interesa

Foto: Srpska lista

Kampanja koju neprijatelji srpskog opstanka na Kosovu i Metohiji pokreću ovih dana protiv srpske države je najdirektnija podrška progonu srpskog naroda sa naših prostora, saopštila je Srpska lista.

“Gomila laži koju plasira Mlađan Đorđević, na nagovor svog mentora Đilasa, ima za cilj da obeshrabri srpski narod u centralnoj Srbiji da svojim glasovima budu podrška opstanku Srba na Kosovu i Metohiji. Da ispred sebe imaju prave predstavnike koji će uvek i na svakom mestu biti branioci njihovog interesa” navodi se u saopštenju.

“Želimo da građani znaju da je cilj Đorđevićevog trabunjanja da se onima koji su poput Trojanskog konja ubačeni u trku protiv Srpske liste pruži podrška, jer je njihova jedina uloga da budu marionete u rukama nekih albanskih partija, a njihova šansa je u maloj izlaznosti na izborima. Đorđević to ne radi slučajno, niti bez konsultacija sa Đilasom, jer je ovakvo antisrpsko delovanje planski osmišljeno u predvorje izborne kampanje kako bi nanelo štetu srpskom interesu” dodaje se.

Srpska lista nije politička partija već bedem odbrane srpskih interesa i Đorđevićev napad nije napad na političke predstavnike srpskog naroda, već napad na srpski narod i njegov opstanak, a Đorđević to radi za ko zna čiji račun i za koju protivuslugu, stoji u saopštenju.

“Ipak, Đorđević je ponovo zaboravio da Srbi na Kosovu i Metohiji dobro znaju i cene sve što srpska država, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem radi kako bi Srbi ovde opstali, ali i imali život dostojan čoveka u 21. veku, isto kao što zna da su Đorđević i Đilas manipulatori koji nastoje da napadom na Srbe sebi pribave poene kod svojih mentora” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još