• Početna>
  • Vesti>

Čadež poziva zaposlene da iskažu interesovanje za vakcinisanje

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež pozvao je zaposlene u privrednim društvima da zaposlene da, posredstvom portala eUprava ili kol centra 0800 222 334, iskažu interesovanje za vakcinisanje protiv COVID-19.

“Kako je odluka o vakcinisanju lični čin i pošto upitnik zahteva popunjavanje personalnih podataka, podsećamo da je to zvanična procedura i najsigurniji put za evidentiranje interesovanja i dobijanje povratnih informacija. Istovremeno, mada su ponuđene obe mogućnosti, dozvolite da sugerišem online prijavljivanje, kao obostrano pouzdaniji način u saopštavanju podataka, kako bi se izbegle eventualne greške ili nerazumevanje u usmenom telefonskom razgovoru” navodi Čadež.

Privredna komora Srbije će, u komunikaciji sa državnim organima i institucijama zdravstvenog sistema nadležnim za sprovođenje imunizacije, podržati inicijativu velikog broja vlasnika i menadžera naših kompanija koji nam se poslednjih dana obraćaju, da se nađe način kako bi se, osim pririoritenih kategorija građana, što više zaposlenih u privredi Srbije što pre vakcinisalo. To je bez sumnje preduslov da smanjimo rizike od zaražavanja u kolektivima tokom pandemije i obezbedimo uslove za neometano poslovanje kompanija i preduzetnika, naveo je Čadež.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Ilustracija

Comments

Pročitaj još