• Početna>
  • Vesti>

Vučić: Ujedinjeni do snažnije Srbije – Hristos se rodi!

Na Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavljena je njegova fotografija ispred masline koju je po predanju u 14. veku zasadio car Dušan.

“Manastir Hilandar je veličanstven, a bez obzira na to što su pred srpskim narodom velika i teška iskušenja, uveren sam da zajedno i ujedinjeni možemo da učinimo našu Srbiju još snažnijom i boljom za sve njene građane. Hristos se rodi!”, poruka je predsednika Vučića preko Instagram naloga budućnostsrbijeav.

Predsednik Aleksandar Vučić, poručio je danas, na Božić, sa Svete gore, gde boravi u poseti srpskom manastiru Hilandar, da Srbiju čeka teška godina i mnogo iskušenja i da samo zajedno, ujedinjeni možemo da sačuvamo nacionalne interese, a Srbiju učinimo snažnijom i uspešnijom.

“Uzvišeno je bilo biti gost manastira Hilandar i manastirske bratije na Božić, najradosniji pravoslavni praznik. Mnogo toga sam naučio i mnogo toga video, ali, verujem, i dobio okrepljenje i posebnu snagu da se borimo za našu Srbiju – da Srbija bude uspešnija, još snažnija, da čuvamo naše nacionalne interese”, poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug

Comments

Pročitaj još