• Početna>
  • Vesti>

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović čestitao Božić

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović čestitao je Božić sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve kao i svim pravoslavnim vernicima.

„U svoje lično ime i u ime rukovodstva opštine Gračanica želim vam srećan praznik Hristovog rođenja. Neka nam Božić donese svima dobro zdravlje i unese radost i blagostanje u sve naše domove. Želim vam da u zdravlju, miru i sreći provedete ovaj praznik u krugu svoje porodice“.

Božić nas podseća na neophodnost razumevanja, poštovanja, uvažavanja različitosti, solidarnosti, i to su vrednosti od kojih se nikada ne sme odustati, navodi Popović.

„Vreme koje je iza nas bilo je puno teškoća i još jednom je pokazalo koliko su nam važni zdravlje, zajedništvo i humanost. Neka predstojeći najradosniji hrišćanski praznik Rođenja Hrista Spasitelja probudi u nama istinsku veru za opstankom, neka nas ispuni ljubavlju i bratskom slogom i neka radost Božića ostane večna pobeda života“, naveo je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović u čestitki uz tradicionalni pozdrav „Mir Božiji – Hristos se rodi“!

Izvor RKM

Comments

Pročitaj još