• Početna>
  • Vesti>

Odlazeći šef OEBS-a Bratu posetio opštinu Gračanica i razgovarao sa Popovićem

Predsednik opštine Gračanica, Srđan Popović, sastao se danas sa odlazećim ambasadorom misije OEBS-a na Kosovu Janom Bratuom.

Popović je Brtauu zahvalio na doprinosu i pomoći koju je pružio opštini Gračanica i uručio mu duborez manastira Gračanica kao uspomenu na uspešnu saradnju.

Zajednički je ocenjeno da je OEBS pružio snažan doprinos i podršku opštini Gračanica.

Odlazeći ambasador OEBS-a Jan Bratu kazao je nakon razgovora sa Popovićem da je saradnja bila uspešna i da će tako ostati i u buduće.

„Imali smo veoma dobru saradnju mi kao misija sa srpskom zajednicom a pogotovu sa opštinom Gračanica. Uveren sam da će se ova saradnja nastavii i u buduće. Hteo bih lično da se zahvalim gradonačelniku Popoviću na izvanrednoj saradnji. Najviše smo radili na jačanju i osnaživanju omladine i njihovoj međusobnoj saradnji. Veoma je bitno da se ove inijative nastave i u buduće“, rekao je Bratu.

Predsednik Popović se Bratuu zahvalio na svemu što je OEBS pružio u cilju unapređenja života stanovnika opštine Gračanica jer je imao puno razumevanja za pomoć u svim izazovima sa kojima se opština suočavala.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još