• Početna>
  • Vesti>

Todosijević posetio Udruženje roditelja “Podrži me” i mališanima uručio novogodišnje paketiće

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, Predsednik Privremenog organa opštine Zvečan, Ivan Todosijević sa rukovodiocem društvenih delatnosti Ljiljanom Aksentijevićem, posetio je udruženje roditelja „Podrži me“ kako bi uručio novogodišnje paketiće deci i mladima sa smetnjama u razvoju, sa područja opštine Zvečan.

Ivana Rakić predsednica udruženja roditelja „Podrži me“ zahvalila se Predsedniku Privremenog organa opštine Zvečan Ivanu Todosijeviću na svesrdnoj pomoći koja je još jedna u nizu.

Nakon podele paketića Predsednik Privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević poželeo je deci i njihovim roditeljima puno zdravlja i sreće u Novoj godini i da ne skidaju osmeh sa lica, dodavši da je opština Zvečan od samog početka podrška ovom udruženju i da će u budućnosti nastaviti saradnju sa udruženjem u skladu sa mogućnostima.

Rakićeva je na kraju uručila predsedniku zahvalnicu za razumevanje i nesebičnu podršku dece i mladih sa poteškoćama u razvoju .

Zahvalnicu je takođe uručila i rukovodiocu društvenih delatnosti Ljiljani Aksentijević za njenu nesebičnu humanost i saradnju sa udruženjem kroz dodelu donacije za decu i mlade sa poteškoćama u razvoju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još