• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Zahvaljujući zalaganjima predsednika Vučića i direktora Kancelarije za KiM Srbi na Severu i dalje imaju struju

Osmi je dan od kako je Đilasova mašinerija laži najavila, slavodobitno, da Srbi na severu Kosova i Metohije neće imati struju. Da se Đilas, Rada Trajković i samozvani “otadžbinari” pitaju možda bi tako i bilo, ali zahvaljujući snažnom zalaganju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića Srbi i dalje imaju električnu energiju u svojim domovima, institucijama, a pre svega u zdravstvenim ustanovama u kojima se leče naši građani, navela je Srpska lista u svom saopštenju.

“U najnovijem uraganu laži koje orkestriraju politički diletanti Đilasovog miljea, poput Renta-a-Rade, očigledna je želja da sebe operu od nepočinstva koja su ostala nakon perioda autokratije njihovog režima.Tako Rent-a-Rada i “otadžbinari” govore o odlasku sa Kosova i Metohije, ali ne pominju svoje silne nekretnine po Beogradu, ne izvinjavaju se zbog defetizma koji šire, ne izvinjavaju se Srbima zbog svega što su uradila dok su vedrili i oblačili, već se iz petnih žila trude da lažima sakriju svoja nedela”.

Kako je ukazala Srpska lista “Đilasova Rada govoreći o integraciji Srba i navodnom odlasku Srba sa Kosmeta, ne kaže da je najveći broj Srba otišao jer nisu mogli da plate za radno mesto kada je ona upravljala zdravstvenim centrom u Gračanici.

“Valjda misli da joj je to zaboravljeno”, navodi Srpska lista.

“Kako god, se nazivali, i svoje zle strelice skrivali iza nekakvih nepotpisanih saopštenja nikada nas neće umoriti da argumentovano odgovorima na njihove laži i uvrede, jer istina je najbolji odgovor na njihovo nerazumno delovanje.

Izmišljotine da je neko prodao elektro sistem na Kosovu i Metohiji dolaze od strane bolesnih umova i prevaranata kojima samo takve stvari i mogu pasti na pamet, jer lopov u poštenje ne veruje, izreka je našeg naroda”, stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: RKM saopštenje

Comments

Pročitaj još