U opštini Klokot radovi na nasipanju poljskih puteva

Gradonačelnik opštine Klokot Božidar Dejanović danas je sa saradnicima obišao radove na nasipanju poljskih puteva u toj opštini.

„Radove na nasipanju poljskih puteva smo započeli danas u Klokotu, sutra nastavljamo sa ostalim selima u opštini, kako bi stvorili bolje uslove za kretanje i rad naših meštana, prvenstveno poljoprivrednih proizvođača“, rekao je za Kosovo Onlajn Dejanović.

Naglasio je da je opština Klokot sopstvenim sredstvima finansira radove.

„Sredstva za realizaciju projekta je izdvojila opština iz sopstvenih prihoda. U vreme pandemije, najbitnije je zdravlje meštana, usled mera koje su na snazi mnoge predviđene aktivnosti su odložene. Lokalna samouprava se trudi da na svaki način olakša svakodnevni život našim meštanima, koji su pretežno poljoprivredni proizvođači i iz tog razloga je akcija koju smo preduzeli od velikog značaja“, rekao je Dejanović.

Govoreći o epidemiološkoj situaciji u opštini Klokot, Dejanović je rekao da je situacija pod kontrolom.

„Opštinski Krizni štab za vanredne situacije u saradnji sa medicinskim timom i kosovskom policijom svakodnevno prati situaciju i sprovođenje mera na snazi i apeluje na građane da budu odgovorni i da se pridržavaju mera, kako bi zadržali epidemiološku situaciju pod kontrolom“, rekao je Dejanović.

Izvor : Kosovo Online

Comments

Pročitaj još