• Početna>
  • Vesti>

Novogodišnji pokloni za Udruženje “Podrži me” i učenike škole “Kosovski božur”

Gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević, i zamenica gradonačelnika Adrijana Hodžić su danas uručili poklon paketiće članovima udruženja “Podrži me” kao i učenicima škole “Kosovski božur” koja se bavi obrazovanjem dece i omladine sa poteškoćama u razvoju.

“Kao i svake godine opština Severna Mitrovica ne zaboravlja udruženje “Podrži me”, a mi smo tu da budemo na usluzi svim organizacijama, svim građanima, naročito deci sa posebnim potrebama i njihovim roditeljima”, kazala je Adrijana Hodžić.

Ona je uputila čestitku povodom novogodišnjih praznika i pozvala da ih proslavimo shodno trenutno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji sa nadom da ćemo i to veoma brzo prebroditi i da ćemo sledeće godine nadoknaditi sve propušteno.

Predsednica Udruženja “Podrži me” Ivana Rakić se zahvalila na poklonima u ime svih članova i njihovih roditelja i uručila zahvalnicu zamenici gradonačelnika Adrijani Hodžić za dosadašnji nesebičan doprinos i svu pruženu pomoć. Takođe se zahvalila i novom gradonačelniku, Milanu Radojeviću ističući nadu da će imati dobru saradnju koja će doprineti i završetku radova na objektu namanjenom dnevnom boravku uz nadu da će već naredne godine biti useljen.

Gradonačelnik Radojević i njegova zamenica Hodžić su novogodišnje paketiće uručili i mališanima škole “Kosovski božur”, koja se bavi obrazovanjem dece i omladine sa poteškoćama u razvoju.

Direktorica škole Marta Popović je tom prilikom istakla da je ovakav vid pažnje, za decu od velikog značaja.

“Kao i svake godine, i ove dočekujemo praznik koji ovoj deci znači. Zbog pandemije korona virusa, znamo da se raspust pomerio i da novogodišnja atmosfera nije u jeku kao što je to bio slučaj prethodnih godina. Nama je jako bitno da su ljudi koji su uvek bili uz ovu ustanovu i danas došli kako bi pokazali da podržavaju rad ove ustanove, da znaju šta je bitno za ovu decu. Ove godine smo malo poranili jer već u petak kreće raspust tako da će deca kući poneti osećaj da nisu zaboravljeni.” rekla je Popović.

Popović se zahvalila na saradnji i izrazila nadu da će se ona nastaviti i u budućnosti.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još