• Početna>
  • Vesti>

Podrška deci i mladima iz Udruženja roditelja “Podrži me”

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, deci, mladima i svim ljudima ove kategorije stanovništva na Kosovu i Metohiji, a posebno članovima deci i mladima iz Udruženja roditelja “Podrži me” iz Kosovske Mitrovice, predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov uputio je podršku i čestitke uz želju na poboljšanju života i edukacije.

 “Mi svi moramo biti vaša velika podrška i to nam je moralna ljudska dužnost, da vama i porodicama olakšamo život koji vas nije milovao. Moramo biti humani i to najviše prema vama jer to zaslužujete. Zato naš Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji kojim predsedavam, zahvaljujući humanosti Repšublike Srpske, gradi Dnevni centar “Podrži me-9. januar”, upravo za tu kategoriju dece i mladih iz Udruženja roditelja “Podrži me” Kosovska Mitrovica i njihovih oko 150 članova. Želimo, a nadamo se da ćemo ubrzo sagraditi njihovu drugu kuću koju će moći koristiti već naredne godine i slobodno se osećati u njoj kao u svojoj kući”, kaže Arlov.

Dodaje da Odbor za pomoć KiM pomaže Udruženju roditelja “Podrži me” koje se izuzetno zalaže za tu kategoriju dece i mladih i istinski radi na poboljšanju života, edukacije i pomoći dece i mladih sa poteškoćama u razvoju. “Želimo da u radosti obeležite Međunarodni dan lica sa invaliditetom, neka vam Bog podari snage, a veliku volju za život  već imate. Na nama je da vas podržimo, bodrimu i budemo uz vas dok to bude potrebno. Mi svi moramo učiti od vas kako se voli i bori za život. Hvala vam”, navodi u pismu podrške Arlov.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još