• Početna>
  • Vesti>

Udruženje poslovnih žena „Avenija“ slavi 20 godina postojanja i rada

Udruženje poslovnih žena „Avenija“ i Dom kulture „Gračanica“ povodom 20 godina postojanja i rada ovog Udruženja organizuje manifestaciju „Tradicija nas je očuvala“.

Udruženje poslovnih žena “Avenija” je osnovano 2000. godine sa ciljem da stvori uslove za rad, obezbedi sredstva za pokretanje porodičnog biznisa u cilju ekonomskog osnaživanja žena i njihovih porodica, kao i da omogući aktivno učešće žena u svim sferama života i pruži im podršku u njihovom napredovanju.

Na manifestaciji posetioci će biti u prilici da uživaju u izložbi rukotvorina, modnoj reviji etno haljina, nastupu mladih vokalnih izvođača, prezentacije tradicionalne kuhinje i nastupu estradnih umetnika Ranka Šemića i Zorane Pavić.

Udruženje poslovnih žena „Avenija“ je organizator mnogih humanitarnih akcija tako i ovom manifestacijom prikupljamo sredstva za lečenje dvogodišnjeg dečaka Vuksana Zdravkovića iz Štrpca koji boluje od spinalne mišićne atrofije, teške progresivne bolesti.

Manifestacija će sutra biti održana u Domu kulture „Gračanica“ sa početkom u 12 časova uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Izvor: RKM/Dom kulture Gračanica

Comments

Pročitaj još