• Početna>
  • Vesti>

Opština Gračanica donirala opremu za PU “Đurđevak”

Predškolskoj ustanovi “Đurđevak” iz Gračanice, uručeni su danas novi TV prijemnici, štampač, društvene igre, kao i osnovni materijal za učenje i održavanje nastave.

Donaciju je obezbedio Omladinski savet Gračanice, u saradnji sa lokalnom samoupravom.

„Ovo je samo nastavak onoga što opština Gračanica u kontinuitetu radi već nekoliko godina. Naša stalna ulaganja u obrazovanje i školstvo pokazatelj su koliko nam je važno da mladim naraštajima omogućimo uspešan rad i stvorimo uslove za njihovo obrazovanje i vaspitanje. Predškolska ustanova ‘Đurđevak’ je samo jedna u nizu koju pomažemo u skladu sa svojim mogućnostima. Znate da smo krenuli u izgradnju savremenog dečjeg vrtića u centru Gračanice čija je siva gradnja u završnoj fazi i ja se se nadam da ćemo se sledeće godine sa ovom divnom decom i vaspitačima sastajati u novom objektu“, rekao je Srđan Popović, predsednik opštine Gračanica.

Predsednik Omladinskog saveta, Dušan Borisavljević, kaže da je ova donacija veliki doprinos u radu predškolaca i njihovih vaspitača i da će ova nevladina organizacija nastojati da i ubuduće ostvaruje svoju misiju, a to je da locira probleme dece i omladine i da pokušava da ih u saradnji sa institucijama rešava.

Comments

Pročitaj još