• Početna>
  • Vesti>

Milunović čestitao pobedu Radojeviću i poželeo mu puno uspeha na mestu gradonačelnika

Dušan Milunović, koji je na jučerašnjim izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice učestvovao kao nezavisni kandidat, čestitao je danas Milanu Radojeviću iz Srpske liste na ostvarenoj pobedi i poželeo mu puno uspeha u vođenju grada.

“Svom protivkandidatu Milanu Radojeviću čestitam na pobedi i želim mu mnogo sreće i puno uspeha na mestu gradonačelnika”, rekao je Milunović za Kosovo Onlajn.

On je zahvalnost izrazio i svim sugrađanima koji su obavili svoju građansku dužnost i izašli na birališta.

“Kao što su i oni na ovim izborima imali mogućnost da biraju, ja sam iskoristio svoje pravo da budem biran, ali nažalost nisam uspeo. Na ovim izborima se nisam igrao politike, već sam imao jasan plan i program, koji nažalost, očigledno nije zadovoljio potrebe građana. Ja ostajem odbornik u gradskoj skupštini gde ću nastaviti da branim interese građana”, poručio je Milunović.

Prema njegovim rečima, jučerašnji izborni dan, ali i čitav izborni proces, protekao je bez problema.

“Izborni proces je protekao onako kako sam i očekivao, bez problema. Nažalost, situacija sa korona virusom je uticala na kampanju. Rezultat koji sam ostvario je takav kakav je i moraću da se pomirim sa tim i da nađem način da popravim svoj plan i program, i pred građane na sledeće izbore izađem sa nečim drugim”, zaključio je Milunović.

Izvor: Kosovo onlajn

Comments

Pročitaj još