• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Milan Radojević novi gradonačelnik Severne Mitrovice

Prema podacima Srpske liste, na osnovu 98% obrađenih biračkih mesta, kandidat ispred Srpske liste Milan Radojević osvojio je 7.884 glasova odnosno 96,86% glasova na izborima za novog gradonačelnika Severne Mitrovice.

Radojević se na ukazanoj podršci zahvalio građanima kao i rukovodstvu Srpske liste i istakao da će se u budućnosti truditi, kako bi opravdao njihovo poverenje.

„Želim da se zahvalim predsedništvu i rukovodstvu Srpske liste na ukazanom poverenju, Republici Srbiji i državnom vrhu na ogromnoj podršci koju smo dobijali u ovom izbornom procesu. Naravno, najveća zahvalnost građanima Severne Mitrovice. Trudiću se da opravdam njihovo poverenje najbolje što budem mogao. Ne sumnjam da ću u tome imati ogromnu podršku predsednika Srpske liste i svih članova kao i celokupnog  tima koji je do sada radio.“ rekao je Radojević.

Predsednik Srpske liste Goran Rakić je čestitao novom gradonačelniku i kazao da je srpski narod još jednom pokazao jedinstvo, odlučnost i želju za opstankom.

„Poštovani građani, još jednom smo pokazali jedinstvo, odlučnost, želju i snagu da ostanemo i opstanemo na ovim prostorima. Na osnovu 98% obrađenih biračkih mesta, kandidat Srpske liste Milan Radojević osvojio je 7.884 glasova odnosno 96,86% srpskih glasova. Čekamo obradu uslovnih glasova i glasova Kovid pozitivnih lica. U svoje lično ime i u ime Srpske liste i građana opštine Severna Mitrovica želim da čestitam novom gradonačelniku.“ naveo je Rakić.

Na izborima za gradonačelnika opštine Severna Mitrovica pravo glasa imalo je 23.313 birača, koji su biračko pravo mogli da ostvare na 27 biračkih mesta.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još