• Početna>
  • Vesti>

Nogo: “Tragičan kraj” porodice Vučić; poslanici sa KiM: Ova izjava se jedino može tumačiti kao pretnja, nadležni da reaguju

Nekadašnji funkcioner i poslanik Dveri Srđan Nogo izjavio je da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, “prognozira” svima “tragičan kraj”.

Nogo je u emisiji KTV televizije rekao da će Vučić imati tragičan kraj, i ne samo on, već i cela njegova porodica. Tvrdi da će put kojim je krenuo Vučić imati tragičan kraj za celu njegovu familiju od, kako je rekao, najstarijih, roditelja predsednika, pa do najmlađih u Vučićevoj porodici, Milice, Danila i Vukana.

Narodni poslanici sa KiM osudili Nogove pretnje

Na ovu izjavu Srđana Noga, reagovali su poslanici Narodne skupštine sa KiM Danijela Vujičić, Ljubomir Marić i Milan Savić, rekavši da se ovakva izjava može tumačiti jedino i samo kao otvorena pretnja i pozvali pravosudne organe i nadležne institucija da reaguju na vreme. Reakciju poslanika prenosimo u nastavku teksta.

“U Srbiji zemlji koja počiva na patrijahalnim vrednostima, gde porodica zauzima centralno mesto, postoje ljudi koji u cilju sticanja jeftinih političkih poena ili samoreklamiranja olako i bez promišljanja daju izjave koje izazivaju gnušanje a mogu imati dalekosežne posledice. Gospodin Srđan Nogo ili ti poluintelektualac sa primesama uličnog diletanta koji se predstvalja kao poštovalac i čuvar tradicionalnih vrednosti, kome je jedina ideologija mržnja prema predsedniku, putem medija u emisiji Bez ustručavanja u produkciji KTV televizije dao je izjavu o tragičnom kraju predsednika Aleksandra Vučića Vučića i njegove porodice. Izjava Srđana Noga jedino i samo jedino se može protumačiti kao pretnja upućena porodici Vučić. Takođe ono što možemo istaći da u okolnostima kada predsednik Vučić daje sve od sebe i lično se angažuje oko Kosova i Metohije, data izjava je ako ne indentična a ono po mnogo čemu slična u poslednje vreme datih izjava od strane samozvanih političkih predstavnika Albanaca sa Kosova i Metohije. Ističemo i ostavljamo na razmišljanje da li su ovakve izjave prikladne u tradicinaloj i domaćinskoj Srbiji? I da li su date slučajno ili postoji orkestirirani napad od strane mejnstrim medija, kvazi intelektualaca, kvazi nacionalista, kvazi čuvara tradicionalnih vrednosti koji je kordiniran sa napadima samozvanih političkih predstavnika Albanaca sa Kosova i Metohije, koji su izgleda pravi koalicioni partneri Srpske opozicije.
Pozivamo pravosudne organe i sve nadležne institucije da pravovremeno reaguju kako bi se deo ovog toksičnog društva prizvao pameti jer je ovo pokušaj stvaranje atmosfere u kojoj je poziv na ubistvo predsednika i njegove porodice legitimno sredstvo političke borbe.”

Izvor: RAdio Kosovska Mitrovica, Tanjug

Foto: Screenshot )naslovna); Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još