• Početna>
  • Vesti>

Vulin: Pre nego što zatraži izvinjenje od Srba, Haradinaj Stubla na kolenima da izgovori imena streljane srpske dece

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za Kosovo Onlajn da bi “pre nego izgovori ime Aleksandra Vučića, Haradinaj Stubla trebalo najpre da kaže koja je uloga Hašima Tačija u ubijanju Srba i prodaji njihovih organa u Žutoj kući”.  

“Pre nego što Haradinaj Stubla zatraži izvinjenje od Srba neka najpre na kolenima izgovori imena streljane srpske dece u Goraždevcu i ubijenog dvogodišnjeg Danila Cokića, streljani žetelaca u Starom grackom.

Političari u Prištini bi trebalo da prestanu da lažu sebe i druge kako su njihovi sunarodnici  bili jedine i nevine žrtve u ratu na KIM. OVK je činio toliko zločina da su čak i zemlje koje su bombama pokušale da naprave nezavisno Kosovo, morale da formiraju poseban sud samo njih.

Ne prave se sudovi za žrtve i borce za slobodu, ali za zločince i ubice, da”, naveo je Aleksandar Vulin, reagujući tako na izjavu kosovske ministarke spoljnih poslova koja je poručila u objavi na Tviteru da “za predsednika Srbije Aleksandra Vučića nema posete Kosovu, dok ne bude upućeno izvinjenje za genocid koji počinjen nad njenim narodom i dok pred lice pravde ne budu izvedeni izvršioci”.

Izvor: Kosovo online

Comments

Pročitaj još