• Početna>
  • Vesti>

Spirić povodom smrti Trifunovića: Kosovska Mitrovica neće zaboraviti svoje borce za pravdu i istinu

Povodom smrti koordinatora porodica kidnapovanih i nestalih na Kosovu i Metohiji Milorada Trifunovića, predsednik Privremenog organa Aleksandar Spirić uputio je najdublje izraze saučešća porodici i prijateljima preminulog.

Milorad Trifunović tragao je za svojim nestalim bratom od 1998.godine. Njegova uporna i velika borba ništa manja nije bila ni za sve  ostale kidnapovane i nestale osobe na Kosovu i Metohiji.  Imao je razumevanja za porodice svih žrtava, bez obzira kom narodu pripadaju. Jedan je od osnivača Resurnog centra za nestale osobe , čovek koji se nije libio da razgovara sa svima koji su mogli da pomognu u rasvetljavanju sudbine nestalih i kidnapovanihm rekao je Spirić.

Zalagao se da se svako ime nastradalog i nestalog nađe na spomeniku Beli anđeo u Kosovskoj Mitrovici, koji svedoči o stradanju i žrtvama sprskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Kosovska Mitrovica neće zaboraviti svoje borce za pravdu i istinu, kao što je Trifunović  i nastaviće da daje svoj doprinos u potrazi za nestalim i kidnapovanim osobama, stoji u izjavi saučešća predsednika Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još