Radojević sa privrednicima sa severa KiM

Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice ispred Srpske Liste, Milan Radojević, sa svojim saradnicima sastao se danas u Mitrovačkom dvoru sa privrednicima sa severa Kosova i razgovarao o njihovom položaju i načinima da im se pomogne kako bi bili što uspešniji u svojim poslovima.

Glavni cilj Srpske liste jeste opstanak našeg naroda na ovim prostorima, a to nije moguće bez osnaživanja privrede, istakao je kandidat za gradonačelnika severne Mitrovice ispred Srpske liste, Milan Radojević, tokom razgovora sa privrednicima.

„Razgovarali smo i o budućnosti i o upošljavanju mladih, o načinima kako bi lokalna samouprava mogla da pomogne da se poslovni ambijent unapredi, da iskoristimo potencijal koji imamo na Univerzitetu, da damo priliku mladim ljudima da se zaposle, ostanu u ovom gradu, da zasnuju svoje porodice i da svoju budućnost vide ovde. Mislim da ćemo sa privrednicima imati jako dobru saradnju i u budućnosti, ostaćemo otvoreni za svaki vid saradnje, za svaki predlog kojim se može unaprediti poslovni ambijent u našem gradu“, rekao je Radojević za TV Most.

„Razgovarali smo o raznim stvarima, ovde su bili privrednici iz raznih delatnosti od apotekara, građevinara do trgovaca , kompletna privreda koja čini okosnicu Mitrovice. Razgovarali smo o raznim detaljima i ovom prilikom dajemo podršku Srpskoj listi i kandidatu Milanu Radojeviću“, naglasio je  RadoŠ Petrović, predsednik privrednika sa severa Kosova.

Radojević je obišao aktiviste Srpske liste koji su u centru grada delili izborni materijal. Izborna kampanja traje do 27. novembra, a vanredni izbori za gradonačelnika Severne Mitrovice održaće se u nedelju, 29.  novembra.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još