• Početna>
  • Vesti>

Ivančević: Radio Kosovska Mitrovica važan deo JP “Mreža Most”, želim vam još mnogo uspešnih godina

Direktorka JP „Mreža Most“ Slađana Ivančević čestitala je Radiju Kosovska Mitrovica 38. rođendan i poželela još mnogo godina uspešnog rada.

“Meni je  veoma žao što nisam danas tu sa vama. Ja volim sa svojim kolegama da proslavljam tako važne jubileje i važne datume, ali jednostavno takva je situacija da na neki način  i ovim primerom treba da pokažemo ljudima da se trebaju poštovati epidemiološke mere, što manje okupljati i da se treba slaviti u nekim drugim vremenima, a nadam se da će ta vremena doći, brzo pa da ćemo moći da nastavimo istim tempom, na isti način kao do sada” rekla je Ivančević.

Na pitanje šta za JP “Mreža Most” znači Radio Kosovska Mitrovica kao mala poslovna jedinica, Ivančević kaže:

“Možda samo što je brojčano mala, ali je vrlo važan deo našeg JP, ništa manje od ostalih poslovnih jedinica koje je čine. Svakako da vi imate svoj način rada, već 38 godina imate svoje verne slušaoce, blagovremeno ih informišete, a ostali ste na svom profesionalnom putu , tako da za JP svaka naša poslovna jedinica vrlo puno znači”.

Istakla je da bez obzira kakva je trenutna situacija u kojoj živimo i radimo, “ opet možemo da kažemo da  JP i vi svi sa nama obavljamo sve naše zadatke koje treba da obavimo”. “Drugo stabilni smo, pokušavamo da redovno isplaćujemo plate našim radnicima i da podržimo sve poslovne jedinice u ovoj situaciji, da rade u skladu sa merama koje propisuje Vlada Republike Srbije” rekla je Ivanečvić.

Navodi da nije bilo većih problema u ovom periodu, i veruje da će tako ostati idalje.

“Svakako ni Javno preduzeće, ni naše poslovne jedinice ne bi  mogle ovo da rade to što rade, da blagovremeno informišu i rade svoje poslove da nemamo podršku svoje države Srbije koja nam stvarno daje vetar u leđa da radimo  i dalje i da radimo i bolje” istakla je direktorka.

Na kraju, pozvala je sve svoje kolege da se pridržavaju epidemiloških mera i “da ostanemo zdravi kao što smo bili do sada”.    

Poslušajte audio:

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još