• Početna>
  • Vesti>

Fićović: Opravdavamo dobar glas koji nas prati svih godina

Koordinatorka Radija Kosovska Mitrovica koji posluje u sastavu JP”Mreža Most” Maja Fićović ne krije zadovoljstvo što je na čelu jedne uspešne medijske kuće, koja je kao i svi u posleratnim vremenima, prošla trnovit put do uspeha.

Gostujući u specijalnom rođendanskom programu Fićović je rekla da je u ovom trenutku, redakcija još angažovanija na polju objektivnog, istinitog i umerenog izveštavanja.

„Mi, kao ozbiljna medijska kuća, uvek insistiramo da svaka informacija koja posredstvom nas dođe do auditorijuma, bude tačna, proverena ali i brza. Mislim da ovih dana apsolutno opravdavamo dobar glas koji nas bije, da smo radio kojem se veruje. Poštujemo sve mere i savete medicinskih stručnjaka i nadležnih institucija vezane za dezinfekciju prostora, fizičku distancu,nošenje higijenske opreme, a da pritom naš program i portal  ne trpe nimalo. Novinari su i u studiju i na terenu, rade neumorno,  a meni kao rukovodiocu ovog kolektiva, njihova bezbednost je na prvom mestu“ rekla je Fićović i izrazila zadovoljstvo što su zasad svi radnici zdravi.

Uloga medija pored pružanja informacija, ovih dana se, kako kaže, ogleda pre svega u edukaciji građana, dodala je Fićović.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još