• Početna>
  • Vesti>

Radojević obišao Sportsku halu – Sportski duh sastavni deo našeg grada

Kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice ispred Srpske liste Milan Radojević je zajedno sa svojim saradnicima, obišao Sportsku halu i tom prilikom razgovarao sa direktorom hale Goranom Kovačem i sportistima.

On je tom prilikom kazao da je naš grad, već decenijama unazad važi za grad koji ima sportski duh i koji je iznedrio odlične sportiste, koji su prepoznati i u svetu.

„Nažalost, posle 1999. godine, naši sportski radnici su ostali bez sportskih domova. Pune dve decenije, gledali smo sportske hale u južnom delu grada, bez mogućnosti da neko od naših sportskih radnika učestvuje u njima. Zahvaljujući predsedniku Srpske liste Goranu Rakiću i njegovom celokupnom timu, prošle godine smo ostvarili nešto o čemu mlađe generacije sanjaju. Naše mlađe generacije nisu imale mogućnost da vide sportsku halu i da vide terene.“ rekao je Radojević.

Radojević podseća da je u toku i izgradnja gradskog stadiona.

„Verujem da je ovo samo početak. Kao što znate, u toku je izgradnja gradskog stadiona, što je velika stvar za naš grad. U toku su pregovori oko još jednog velikog projekta – zatvorenog bazena sa svim pratećim sadržajima. Siguran sam da će naši sugrađani dobiti naše terene kakve zaslužuju.“ rekao je on.

Direktor Sportske hale Goran Kovač se zahvalio na današnjoj poseti i istakao da je zahvaljujući angažovanju Srpske liste i tadašnjem gradonačelniku Goranu Rakiću i Aleksandru Spiriću, naš grad dobio novo mesto za okupljanje sportista.

„Kao što znate, mi smo ovu halu dobili prošle godine i to zahvaljujući Srpskoj listi i tadašnjem gradonačelniku Goranu Rakiću i Aleksandru Spiriću. Već za godinu dana smo videli koliko ova hala znači našem gradu, ona je uvek puna sprotista i dece. Nadam se da će to biti još masovnije u narednom periodu. Budućem gradonačelniku želim da dolazi na sportske događaje i nadam se da ćemo ovakvu saradnju nastaviti i u budućnosti.“ navodi Kovač.

On je pozvao građane i sportiste da 29. novembra izađu na izbore i daju svoj glas.

„Ovo je prilika i da pozovemo sve naše sportiste našeg grada da 29. novembra izađu na izbore i glasaju za našeg gradonačelnika, našeg Srbina, čoveka iz našeg grada, čoveka za kojeg se nadamo da će da nastavi tradiciju naših građana koji su ostali ovde i koji su ulagali u naš grad. Nadam se da ćemo imati još ovakvih sportskih objekata i da se ponosimo njima.“ rekao je Kovač.

Događaj je održan uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još