• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Srpski narod na KiM sa Đurićem politički ojačao i sazreo

Foto: Srpska lista

Borba za interese srpskog naroda podrazumeva, nažalost, nemogućnost da srpska strana i srpski politički predstavnici imaju luksuz birajući ko će u pregovorima zastupati Albance. I Marko Đurić je zarad mira i opstanka srpskog naroda morao da pregovara sa onima koje su Albanci izabrali za svoje predstavnike, saopštila je Srpska lista.

Sa druge strane to što se pregovara u Briselu, odnosno pod pokroviteljstvom EU umesto u okviru Ujedinjenih nacija je posledica delovanja političkih diletanata, a Đorđevićevih šefova, dodaje se u saopštenju.

Đilasovi podrepaši i pobornici teorija da je zemlja ravna ploča poput Mladena Đorđevića ovih dana pokazuju simptome psihičkog poremećaja koje karakteriše autoprojekcija. Đorđević ceo svet oko sebe vidi kao njegov patron, Đilas, kroz lično bogaćenje i trgovinu interesima srpskog naroda, navodi se u saopštenju Srpske liste.

“Svaki njegov napad na Marka Đurića je dokaz ispravnosti političkog delovanja gospodina Đurića. Srpski narod na Kosovu i Metohiji je sa Markom Đurićem političke sazreo, ojačao, postao faktor koji utiče na sopstveni život. Dok je za vreme Đorđevićevog patrona Đilasa bio ponižen od sopstvene države.” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još