• Početna>
  • Vesti>

Pioniri FK Rudar jesenji šampioni Lige Kosova i Metohije

Mališani fudbalskog kluba Rudar odlaze na zimsku pauzu bez ijednog poraza, kao prvi na tabeli Pionirske lige Kosova i Metohije.

Rudarevi pioniri iz generacija 2006/07/08 poslednju utakmicu prve polusezone odigrali su u subotu, 17. oktobra, protiv mališana iz FK Trepča, na kojoj su postigli čak 11 golova.

Na šest utakmica odigranih u prethodnom periodu postigli su 32 gola, dok su njihovu mrežu fudbaleri protivničkih ekipa uspeli da zatresu tri puta, te su se ubedljivo, bez ijednog poraza plasirali na vrh tabele i postali jesenji šampioni.

Osim toga, kako navode iz ovog kluba, pioniri su ređali uspehe i u ligi Zapadne Srbije, u kojoj su se plasirali na sredinu tabele.

FK Rudar vrši upis novih članova u školu fudbala, pa su pozivali zainteresovane mališane, dečake i devojčice, uzrasta od 4 do 14 godina, koji žele da budu deo njihovog tima da se prijave slanjem poruke na njihovoj Fejsbuk stranici FK Rudar Kosovska Mitrovica, na insatgram profilu Fk Rudar 1932, ali putem mail-a na adresu rudarkm@gmail.com.

Izvor: Kossev

Comments

Pročitaj još