• Početna>
  • Vesti>

Vlada RS doniraće 10 000 KM za izgradnju dnevnog centra “Podrži me-9.januar” u Kosovskoj Mitrovici

Na molbu našeg Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Vlada Republike Srpske doniraće 10 000 KM za izgradnju dnevnog centra “Podrži me-9.januar” u Kosovskoj Mitrovici za decu i mlade sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji.

Nakon donacije kabineta predsednice RS Željke Cvijanović od 10 000 KM, prošlogodišnje donacije od 20 000 KM Vlada Republike Srpske uz sve ekonomske i privredne probleme povodom pandemije koja je zahvatila celi svet po svojim mogućnostima Kabinet premijera Radovana Viskovića pomaže i ove godine sa 10 000 KM..

Ovom donacijom iznos koji nam nedostaje za završetak smanjen je na 65 000 evra. U toku je humanitarna akcija do 31.oktobta putem broja 1412 Telekoma Srpske i akcija preko osnovnih i srednjih škola OBRADUJMO VAŠE VRŠNjAKE NA KOSOVU I METOHIJI čiji su učenici iz nekoliko škola Srpske već uplatili donacije, a ova akcija traje do kraja 2020.godine.

Zahvalnost su iz organizacije za pomoć Srbima na Kosmetu uputili svima koji su pomogli svojim donacijama. Još jednom su pozvali ljude dobre volje da prema mogućnostima pomognu i doniraju a svako ko želi da pomogne jednom pozove 1412 do kraja oktobra.

Izvor Radio Kosovska Mitrovica


Comments

Pročitaj još