• Početna>
  • Vesti>

Srbi sa KiM žele brz oporavak predsedniku SAD Donaldu Trampu

Nakon što se svetom prenela vest da je predsednik SAD Donald Tramp zaražen koronavirusom usledile su reakcije. Brz oporavak Trampu su, bar po tvrdnjama Marka Đurića, poželili i Srbi sa KiM.

Tramp i njegova supruga Melanija su pozitivni na virus kovid-19. Ova vest odjeknula je jutros, pa su reakcije počele da pristižu i iz Srbije i sa KiM.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je da “Srbi sa Kosova žele predsedniku SAD Donaldu Trampu brz oporavak od korona virusa”.

“Srbi sa Kosova i Metohije žele brz i lak oporavak predsedniku SAD Donaldu Trampu i prvoj dami SAD Melaniji Tramp”, poručio je Đurić u svom tvitu u ime srpskog naroda na KiM.

Predsednik Vučić poželeo Trampu brz oporavak

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je dobro zdravlje i snagu predsedniku SAD Donaldu Trampu i prvoj dami SAD Melaniji Tramp, koji su zaraženi korona virusom.

“Nadam se vašem brzom oporavku kako biste nastavili dobar posao i iščekujem nastavak naše snažne saradnje u tome da učinimo svet boljim i sigurnijim mestom”, poručio je Vučić na Tviteru.

Izvor Kosovo Online, Tanjug

Comments

Pročitaj još