Ministar Jevtić čestitao Dan Bošnjaka

Ministar za zajednice i povratak, Dalibor Jevtić, čestitao je 28. septembar, Dan Bošnjaka i tim povodom ponovio da Bošnjaci, kao i ostali narodi na Kosovu, imaju njegovu apsolutnu podršku u stvaranju bolje budućnosti.
”Poštovani pripadnici bošnjačkog naroda, svestan činjenice da živimo u vremenu velikih izazova, pre svega hoću da vam poželim dobro zdravlje. Smatrajte da u Ministarstvu za zajednice i povratak i u meni lično, imate iskrenog saveznika i prijatelja u pravazilaženju svih prepreka koje danas stoje na putu boljeg života ne samo bošnjačkog, već svih naroda koji na Kosovu žive. Postojeće probleme možemo rešavati zajednički jer jedino zajedno možemo i više i bolje ”, istakao je ministar Jevtić.
Ministar Jevtić je poručio Bošnjacima da ljubomorno čuvaju svoj vedar duh, kulturu i tradiciju, ne ugrožavajući pritom kulturu drugih, jer su ove vrednosti osnov postojanja svih naroda i pritom ponovio svoje uverenje da će za bošnjaki narod na Kosovu, iskrenim zalaganjem svih, doći bolji dani.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: MZP

Comments

Pročitaj još