Simić: Srbi na KiM ponosni i na Vučića i na Đurića

Kosovska Mitrovica, 7. septembra 2018 - Potpredsednik Srpske liste Igor Simic istakao je danas, povodom pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vucicu u vezi planirane posete Kosovu i Metohiji, da Albanci uvek, pred velike dogadjaje, prave tenzije s namerom da izazovu reakcije Srba. FOTO TANJUG / DIMITRIJE GOLL / bb

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić reagujući na izjave Ivana Ivanovića u jutarnjme programu N1 televizije, rekao je da “Ivan Ivanović može biti sudija nečijih političkih uspeha ili neuspeha samo u Đilasovoj i Šolakovoj zoni sumraka ili nekom paralelnom univerzumu” .

“Uvek je među Srbima bilo prostaka koji su napadali pristojne i odgovorne ljude, ali nikada takvi nisu imali prajm-tajm televizijske termine za zagađivanje javnog prostora dok to u praksu nisu uveli Đilas i Šolak”, navodi se u saopštenju.

Simić je istakao da su “Srbi na Kosovu i Metohiji ponosni  i na Aleksandra Vučića i na Marka Đurića zbog toga što su bili spremni da žrtvuju sve lično boreći se za interese Srbije i nas koji živimo na Kosmetu”.

Simić navodi da “prostačine i štetočine poput Ivana Ivanovića i njegovih šefova Đilasa i Šolaka su veći neprijatelji srpskih interesa od onih koji danas ližu rane nakon što su se poraženi i izubijani vratili iz Vašingtona. A pobedili su ih upravo Vučić i Đurić, i zato ne damo idiotima i prostacima da napadaju one koji brane Srbiju i srpski narod”, zaključio je Simić..

Izvor: RKM/Saopštenje

Comments

Pročitaj još