• Početna>
  • Vesti>

Popović sa poslanicima Skupštine Srbije o projektima u Gračanici

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović sastao se danas sa poslanicima Skupštine Srbije sa Kosova Danijelom Vujičić i Ljubomirom Marićem, koje je upoznao sa aktuelnim projektima i budućim planovima lokalne samouprave.

Popović je sa poslanicima razgovarao o planiranim infrastrukturnim projektima, pre svega, o početku izgradnje nove predškolske ustanove u Gračanici, saopšteno je na Fejsbuk stranici “Srpske lista – Gračanica”.

Narodni poslanici Vujičić i Marić istakli su da ih raduje početak još jednog velikog projekta u opštini Gračanica, jer takvi i slični projekti doprinose razvoju lokalne samouprave na zadovoljstvo i dobrobit svih građana, navodi se u saopštenju.

Popović je sa poslanicima razgovarao i o ekonomskim temama, najviše o mogućnosti otvaranja novih radnih mesta, ali i drugim važnim pitanjima od značaja za srpsku zajednicu.

Poslanici su istakli i da su današnjom posetom i razgovorom sa Popovićem želeli da daju podršku rukovodstvu Opštine Gračanica, koje se trudi i radi za bolju budućnost svojih građana.

Izvor Kosovo Online

Comments

Pročitaj još