Šapić: Iskreno čestitam Vučiću

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na vođenju spoljne politike i sporazumu potpisanom u Vašingtonu, odakle su nam, kako kaže, poslednje tri decenije dolazili najveći problemi, prenosi Tanjug.

Šapić je istakao da je “svako ko ne vidi kakva nam se prilika ukazuje, kako ekonomska tako i politička, ili je zlonameran ili je potpuni politički laik“.

“Više puta sam rekao da je jedna od stvari oko kojih se sa Vučićem u potpunosti slažem, upravo njegovo vođenje spoljne politike. Nakon ovog sporazuma to mogu samo još jednom da potvrdim i da mu iskreno čestitam”, rekao je Šapić.

On je izrazio uverenje da smo konačno, velikom mudrošću, upornošću, a pre svega znanjem, pokazali i velikim silama da bez Srbije i srpskog naroda, nema ekonomske i političke stabilnosti u ovom delu Evrope i da je vreme ignorisanja Srbije davno iza svih nas.

“Sada je najvažnije da budemo pre svega složni, a zatim i mudri i da poziciju za koju smo se teškom mukom izborili, pametno iskoristimo i konačno postavimo Srbiju na mesto koje nam pripada, a to je apsolutni lider Zapadnog Balkana”, naglasio je Šapić.

Izvor Tanjug

Comments

Pročitaj još