• Početna>
  • Vesti>

PIO Kosovska Mitrovica: Besplatna rehabilitacija za penzionere

Penzioneri sa Kosova i Metohije mogu da se prijave za besplatnu rehabilitaciju do 7. septembra, u nekoj od 25 banja, navodi se u pozivu koji je objavio  Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Direktor finansija PIO filijale Kosovska Mitrovica Miljan Božić kaže da je u toku prijem zahteva penzionera za rehabilitaciju.

Pravo da se jave imaju korisnici koji imaju primanja manja od 27,775 hiljada dinara i nemaju neka druga primanja. Za prijavu je potrebno dostaviti penzijski ček, dokaz o visini dinarske i devizne penzije, popunjenu prijavu na obrazcu i raspoloživu medicinsku dokumentaciju”, izjavio je za TV Most direktor finansija PIO filijale Kosovska Mitrovica Miljan Božić.

Božić napominje da se prijave podnose udruženjima penzionera ili Filijali PIO Kosovska Mitrovica, radnim danima od 20. avgusta do 07. septembra.

“Podnete zahteve razmatraće Direkcija fonda Beograd. Konačna rang listu korisnika penzija, koji ispunjavaju uslove, biće istaknuta na oglasnoj tabli u Filijali u Kosovskoj Mitrovici ili u Udruženju penzionera”, rekao je Božić.

On je dodao da pravo na konkurs imaju penzioneri sa Kosova i Metohije.

Izvor: TV Most

Foto: TV Most

Comments

Pročitaj još