• Početna>
  • Vesti>

Uhapšene četiri osobe, zbog pucnjave iz vatrenog oružja na Mokroj Gori

Policija u Istoku uhapsila je četiri osobe koje su uhvaćene u planinama Istoka da pucaju iz vatrenog oružja, prenosi Gazeta Ekspres.

Oružje i municija su pronađeni i zaplenjeni na mestu događaja, a u policijskom izveštaju se navodi da je ovaj slučaj prijavio jedan građanin.

„Policijska stanica u Istoku, 15. avgusta 2020. godine oko 17 sati, obaveštena je od strane građanina da se čuje pucnjava“, navodi se u saopštenju.

Policijske jedinice po dolasku na lice mesta u mestu Savina voda, na planini Mokna (Mokra Gora) su u početku nadgledali situaciju, a nakon nekog vremena začuvši pucnje iz vatrenog oružja, preduzeli akciju, na tri lokacije koje su bile udaljene oko 100 metara i na kojima je bilo postavljeno nekoliko šatora, a zatečeno je i nekoliko ljudi i vozila,  saopštila je policija.

Uhapšena su četiri osumnjičena, srpske nacionalnosti,  i odvedena u pritvor i to, R.K. rođen 1972 godine iz sela Zubče- Zubin Potok, P.LJ rođen 1984. u Mitrovici, G.M. rođen 1971. u Mitrovici, M.U. rođen 1993. Zubinom Potoku.

“Nakon saslušanja istražitelja, po nalogu državnog tužioca, osumnjičenima je određena mera policijskog pritvora i poslati su u pritvor na 48 sati”, navodi se u saopštenju policije.

Izvor; Gazeta express, Kosovo Online

Comments

Pročitaj još