• Početna>
  • Vesti>

Spirić obišao radove na infrastrukturnim projektima koje finansira Vlada Srbije

Predsednik privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić obišao je radove koji su u toku na izgradnji osam stambenih zgrada koje finansira Vlada Republike Srbije, preko Kancelarije za Kosovo i Metohiju, kao i radove u završnoj fazi na zgradi “Beograđanka” koju finansira grad Beograd.

Tom prilikom istakao je da bez obzira na tešku epidemiološku situaciju u Kosovskoj Mitrovici, svi radovi se odvijaju po planu, dok se na gradilištima preduzimaju sve mere zaštite i od korona virusa.

“Situacija u našem gradu je složena i vrlo je važno da ostanemo savesni i odgovorni. Međutim, svi započeti projekti se nastavljaju uz poštovanje svih epidemioloških mera zaštite koje propisuje struka i Krizni štab, i odvijaju se svojim tokom. Očekujem da svi rokovi budu ispoštovani, kako bi se projekti na izgradnji priveli kraju kako je i planirano” rekao je Spirić za program Radio Kosovske Mitrovice.

Podsetio je da su u toku radovi za izgradnju fudbalskog stadiona, te da su u toku pripreme za izgradnju mosta kod “Dudinog krša”.

Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica finansirao je i kupovinu dezinfekcionog tunela za potrebe Doma zdravlja u Kosovskoj Mitrovici, kao i neophodnu aparaturu u vrednosti od milion i po dinara koja će pomoći u borbi sa Kovidom 19.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još