• Početna>
  • Vesti>

Rakić i Vesić dogovorili izgradnju “Beograđanke 3” u Kosovskoj Mitrovici

Predsednik Srpske liste Goran Rakić sastao se danas u Beogradu sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, saopštila je Srpska lista.

Na sastanku je konstatovano da se svi projekti koje grad Beograd i 17 beogradskih opština finansiraju u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji odvijaju prema planu čime se najdirektnije unapređuju uslovi za život naših građana.

“Izgradnja zgrade “Beograđanka 2” u Kosovskoj Mitrovici, izgradnja bazena u Leposaviću, ali i svi ostali projekti pokazuju da grad Beograd i gospodin Vesić, i u ovim izazovnim vremenima brinu o Srbima na Kosmetu” navodi se u saopštenju Srpske liste.

U to ime na današnjem sastanku dogovoreno je da se nakon završetka zgrade “Beograđanka 2” odmah započne sa gradnjom i “Beograđanke 3”, koju će takođe finansirati grad Beograd, čime će desetine srpskih porodica dobiti krov nad glavom, te ostati na Kosovu i Metohiji, dodaje se.

Predsednik Rakić je na kraju naglasio da je svim Srbima glavni grad Beograd i da je samo jaka Srbija i jak Beograd garancija opstanka i napretka za Srbe ma gde živeli, zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još