Obijena ordinacija doktora Todorovića u Šilovu

Nepoznati počinioci sinoć su obili ordinaciju doktora Todorovića u Šilovu i tom prilikom izvršili premetačinu, prouzrokujući materijalnu štetu u objektu.

Do incidenta je došlo, kako se utvrdilo na osnovu snimaka sa video nadzora, oko  jedan sat posle ponoći, kada je maskirani provalnik obio ulazna vrata i izvršio premetačinu u prostorijama ordinacije.

„Provalu sam uočio ujutro kada sam došao na posao i odmah sam obavestio policiju, koja je ubrzo izvršila uviđaj i traga za počiniocima“, izjavio je za Puls dr Milorad Todorović.

Todorović kaže da u ordinaciji nema vrednih stvari koje bi mogle da budu predmet pljačke, te da ne može ni da pretpostavi šta bi mogao da bude motiv za izvršenje ovog krivičnog dela.

„Ono što je kod svakog doktora najvrednije, to je znanje, a ono se ne može ukrasti na ovakav način“, kazao je Todorović. 

Doktor Milorad Todorović jedan je od najpoznatijih pedijatara poslednjih decenija u Kosovskom Pomoravlju, a njegova ordinacija u Šilovu pruža medicinske usluge svim pacijentima, bez obzira na etničku pripadnost i vrstu bolesti.

Izvor: RTV Puls

Comments

Pročitaj još