• Početna>
  • Vesti>

Kandidati za poslanike u Skupštini Srbije: Srbija danas glasa za budućnost

Kandidati za poslanike u Skupštini Srbije Ljubomir Marić, Danijela Vujičić i Milan Savić poručili su danas u Kosovskoj Mitrovici da Srbija danas treba da glasa za budućnost. Oni su u bizjavama datim nakon što su u biračkom centru STŠ “Mihajlo Petrović Alas” obavili svoju građansku dužnost, pozvali narod na jedinstvo i odgovornost prema pokolenjima koja dolaze.

“Očekujem da izbori proteknu u fer i demokratskoj atmosferi. Potrebno je da poštujemo preporuku struke o zaštiti od koronavirusa. Želimo da lista Aleksandar Vučić odnese ubedljivu pobedu i zaokruživanjem boja jedan građani zaokružuju prosperitet i budućnost srpskog naroda na KiM”, istakla je Vujičić.

Ljubomir Marić je poručio da se izlaskom na birališta, danas šalje poruka jedinstva i daje potvrda onome što je jeste i onome što će u godinama koje slede, tek biti urađeno.

“Danas je dan kada se se brane boje zastave Srbije, danas se pokazuje koliko se voli država Srbija. Samo je jedna opcija koja pokazuje koliko je Srbija danas jaka i koliko treba da bude jaka. Vrlo lak izbor, danas se podržava politika Aleksandra Vučića i bira jasna budućnost, obezbeđuju deca i osigurava opstanak na Kosovu i Metohiji” poručio je Ljubomir Marić.

Milan Savić je poručio da će ovaj dan pokazati da je nemoguće pobediti posredstvom kako je rekao “prljave kampanje” koju su prema njegovom mišljenju vodili protivnici Aleksandra Vučiča.

“Ovo je dan kada će građani pokazati apsolutno poverenje u odlučnu politiku predsednika Aleksandra Vučića, politiku opstanka i ostanka srpskog naroda na KiM i politiku prosperitata i svetle i još bolje budućnosti za našu decu” rekao je Savić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još