• Početna>
  • Vesti>

FS Srbije i FS Kosova i Metohije uručili sportsku opremu seniorskim ekipama sa Kosmeta

FS Srbije i FS Kosova i Metohije uručili su danas sportsku opremu svim seniorskim ekipa sa Kosmeta, koje su završile sezonu 2019/20.

Kako je naveo predsednik FS Kosova i Metohije, Igor Uljarević, reč je o sportskoj opremi koja se sastoji od garniture dresova, šorceva, štucni i lopti. Poklon nije zanemarljiv, obzirom na finansijsku situaciju u kojoj se nalaze fudbalski klubovi na kosovu i Metohiji, a ovakav i slični vidovi pomoći biće nastavljeni i dalje.

Uljarević je istakao da je ovo zajednička pomoć FS Srbije i FS Kosova i Metohije i da je veliki uticaj na to imao bivši predsednik saveza Milan Radojčić.

S obzirom na finansijsku sutuaciju klubova, ova pomoć mnogo znači i podsticaj je klubovima da nastave aktivan rad i postižu dobre rezultate, kazao je Bojan Jakšić, director FK Trepča iz Kosovske Mitrovice.

Zoran Nicić, predstavnik FK Sloga iz Raniluga se zahvalio na uručenoj pomoći, koja je dobro došla.

“Pomoć se uručuje po drugi put, lepo je kada vas se neko seti, mi smo zbog toga neizmerno zahvalni”, rekao je Nicić i istakao i druge probleme sa kojima se sreću klubovi južno od Ibra a tiču se infrastrukture.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica 

Comments

Pročitaj još