• Početna>
  • Vesti>

Đurić Tačiju i Hotiju: Ne pada nam na pamet priznanje

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić uputio je poruku liderima, kako se izrazio, separatista u Prištini, povodom laži koje su iznosili o prirodi budućih sastanaka u Vašingtonu.

“Hašime Tači, Avdulahu Hoti, vratićete se iz Vašingtona bez priznavanja Kosova. Ne pada nam na pamet priznanje”, rekao je Đurić, dodajući da se uvek uoči Vidovdana sve vidi i da će se i ovog puta videti ko je vera, a ko nevera.

Đurić je na konferenciji za novinare rekao da je Srbija od ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova primila ozbiljne ocene i obaveštenja o situaciji vezanoj za KiM, i zahvalio ruskim prijateljima na kontinuiranoj podršci Srbiji.

Direktor Kancelarije za KiM je poručio srpskom narodu da će predsednik Aleksandar Vučić pre žrtvovati sebe, u političkom i svakom drugom smislu, nego nacionalne i državne interese na KiM.

Istakao je da je važno da u ovom trenutku budemo sabrani i ujedinjeni u političkom smislu i da će pozicija Srbije biti snažna, onoliko koliko srpski narod bude ujedinjen.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još