• Početna>
  • Vesti>

Spirić: Radnici tehničke službe JKP”Standard” vredno rade na reparaciji igrališnih elemenata

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić obišao je danas radionicu tehničke službe JKP”Standard”, koja između ostalog radi reparaciju igrališnih elemenata za parkove i zelene površine u gradu.

“Kada je u pitanju zaštita životne sredine ,veliku ulogu igra Javno komunalno preduzeće”Standard” u Kosovskoj Mitrovicu, pored građana od kojih se zahteva da budu savesniji i pruže podršku očuvanju životne sredine. Ono što karakteriše radnike JKP”Standard” je timski rad u svemu pa i u ovom složenom poslu koji obuhvata reparaciju klackalica, ljuljaški i ostalog inventara na igralištima”, rekao je Aleksandar Spirić.

“Ovi vredni ljudi su bukvalno za 48 sati počeli i završili dobar deo reparacije svega što je potrebno od elemenata za dečije igralište u naselju Brđani.Ovo je samo mali deo onoga što smo obećali kada smo obišli porodice u ovom naselju i evo već se deo tih planova i realizuje”, dodao je Spirić.

Inače radnici tehničke službe JKP”Standard” nastaviće i u buduće da se bave popravkom i reparacijom mobilijara na igralištima, rekao je rikovodilac JKP-a Standard Aleksandar Trajković.

Iz JKP standard apeluju na građane da se savesno ophode prema gradskom mobilijaru, kako bi svima bilo ugodnije i lepše u gradu.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još