• Početna>
  • Vesti>

Dr Milan Ivanović: Srbija je na prvom mestu, glasajte za Srbiju i Kosovo i Metohiju

“Kao Srbin koji živi na Kosovu I Metohiji, najbolje znam koliko mnogo je aktuelna vlast na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem uradila za srpski narod na ovim prostorima. Nemam sumnju da će i na dan izbora, 21.juna, kosmetski Srbi, kao i do sada, dati glas onima kojima veruju, a to je Srpska Napredna Stranka”, izjavio je za TV Most dr Milan Ivanović.

“Ovi izbori su za nas na KiM posebno značajni jer je to način naše borbe za opstanak i ostanak , za slobodu, za istinu… i da našoj deci prenesemo zavet da se i oni bore za Kosovo i Metohiju. Srbi ovde imaju poverenje u Aleksandra Vučića jer je sa nama bio uvek, kao i sada. Zato što se bori i zato što je 2013. godine sprečio ulazak tzv. Kosova u Ujedinjene nacije, kasnije i u Interpol”, rekao je Ivanović.

Doktor Milan Ivanović pozvao je sve Srbe na teritoriji Kosova i Metohije da glasaju za jednu ozbiljnu i odgovornu opciju.

“Pozivam sve da glasaju za opciju koja će uspostaviti jaku, čvrstu vlast, jer bez čvrste i stabilne, jake države ne možemo ovde da opstanemo.  Svi zajedno da glasamo za listu Aleksandra Vučića jer time glasamo za ostanak KiM u sastavu Srbije, time glasamo za našu decu. Srbija je na prvom mestu i zato glasajte i zaokružite broj 1”, rekao je Ivanović.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još