U Studentskom centru sve spremno za dolazak studenata

U Studentskom centru “Priština” – Kosovska Mitrovica urađena je potpuna dezinfekcija svih smeštajnih prostorija, prostorija za učenje kao i Studentskog kutka, kako bi studenti imali sigurno i bezbedno okruženje, za život i učenje.

Svi predmeti koji su bili u kontaktu sa osobama koje nisu stanari domova ili zaposleni, su zamenjeni i ne nalaze se više u upotrebi što se odnosi i na radne stolove, dušeke i posteljinu.

Pored toga okrečene su sve prostorije koje su bile u upotrebi i zamenjene su podne obloge.

Studentski centar „Priština“ je odlučio da sve studente korisnike usluge smeštaja, koji su u potpunosti izmirili svoje obaveze za mesec mart, oslobodi plaćanja stanarine za mesec jun.

Pored toga, svim studentima korisnicima usluge ishrane omogućeno je da prenesu uplaćenu ishranu za mart i da je koriste u mesecu junu.

Studentski centar je odlučio da u jednom mesecu po izboru, jun ili jul, omogući beslatno korišćenje teretane.

Omogućeno je i jedno besplatno pranje veša u danu koji je u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima vešeraja u mesecu junu.

Sve ovo je omogućeno samo stanarima studentskih domova i ovo pravo je lično bez mogućnosti da se prenese na drugo lice.

“Poštovani studenti, svi zaposleni u Studentskom centru Priština“ najiskrenije vam žele dobrodošlicu i srećan povratak u naše i vaše domove. Želimo vam da ostvarite što bolje rezultate u sticanju novih znanja i polaganju ispita” poručuju iz Studentskog centra.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još