• Početna>
  • Vesti>

JUTA: Turistička putavanja počinju krajem juna, početkom jula

Turističke agencije počeće sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula meseca, saopštila je JUTA.

Upravni odbor JUTA je zaključio da su turističke agencije kadrovski i organizaciono spremne za realizaciju svih ugovorenih turističkih putovanja za predstojeću letnju turističku sezonu.

“U skladu sa raspoloživim informacijama i očekivanim protokolima, turističke agencije informišu javnost da će otpočeti sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula meseca”, kaže se u saopštenju.

U saopštenju se kaže da će agencije voditi računa o bezbednosti putnika i da će dodatno posvetiti pažnju što kvalitetnoj realizaciji ugovorenih putovanja u skladu sa propisima.

“Organizatori putovanja će u svom radu striktno poštovati mere koje propisuju nadležne zdravstvene organizacije radi bezbednog putovanja i boravka naših turista u ugovorenim destinacijama”, kaže se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Foto: RTS

Comments

Pročitaj još