• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Đilas – filijala Samoopredeljenja u Beogradu

“Dragan Đilas je filijala Samoopredeljenja u Beogradu, što pokazuje i ponašanje njegovih eksponenata na Kosovu i Metohiji – Rade Trajković, Nenada Rašića, kao i najnoviji ispad Marka Jakšića” navodi se u saopštenju Srpske liste.

“Đilasov predstavnik na KiM, poznat po tome što je podržao Gonđu Čauši na izborima za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice, otišao je i korak dalje, pozivajući deo srpske opozicije da sledi politiku Aljbina Kurtija u Beogradu” dodaje se.

“Imajući u vidu da su Đilasove metode i ciljevi političke borbe istovetni Kurtijevim, ne bi bilo ništa neobično da uskoro počne da guši suzavcem narodne poslanike u Skupštini Srbije” ističe se u saopštenju Srpske liste.

“Mali je korak od mahanja motornom testerom u zgradi RTS-a do bacanja suzavca u sali za sednice Skupštine Srbije, i verujemo da je Đilasu tako nešto već padalo na pamet i bez saveta njegovog papagaja na KiM” stoji u saopštenju.

“Pozivamo nadležne organe Republike Srbije da istraže da li u pozivu na unošenje i aktiviranje bojnih otrova u srpskom parlamentu ima elemenata pozivanja na nasilno rušenje ustavnog poretka” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još