• Početna>
  • Vesti>

Tači negira da je prekršio protokol i uveo Pacolija na Kosovo

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je i tokom poslednjeg odlaska i povratka iz Albanije koristio istu proceduru kao i ranije, pozivajući Aljbina Kurtija i njegove saradnike da ne stvaraju konfuziju i ne prete političarima i poslanicima.

Vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova u odlazećoj kosovskoj vladi Đeljalj Svećlja izjavio je da postoji sumnja da je Tači ilegalno prebacio biznismena i političara Bedžeta Pacolija iz Albanije na Kosovo i da će, ako se te glasine obistine, protiv Pacolija biti preduzete mere.

“Ako su Svećlja i Kurti zainteresovani za moju lokaciju, ja sam kod kuće. Pozivam ih da ne stvaraju konfuziju, klevetu i gluposti i da ne prete političarima ili poslanicima, a u ovom slučaju gospodinu Pacoliju”, izjavio je Tači RTV “Dukagjini” u Prištini.

“Za ministra (Svečlju) i njegovog šefa (Kurtija) i celokupnom njihovom zločinačkom poduhvatu, kažem im da je moja lokacija dom”, naveo je Tači i dodao da je “obična kleveta, zastrašivanje i ucena” da je Pacoli ušao sa njim na Kosovo.

Izvor RTS

Comments

Pročitaj još