• Početna>
  • Vesti>

Srđan Popović se zahvalio članovima Lokalnih saveta na doprinosu i pomoći u vreme trajanja epidemije Kovidom-19

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović sastao se danas tokom tri odvojena sastanka, usled poštovanja mera nadležnih institucija zbog nastale epidemiološke situacije, sa predstavnicima Lokalnih Saveta opštine Gračanica.

Predsednik Popović zahvalio se svim članovima Lokalnih saveta na doprinosu koji pružaju u cilju pomoći socijalno ugroženim porodicama i staračkim domaćinstvima u vreme trajanja epidemije Kovidom-19 i merama o ograničenom kretanju. On je od predstavnika Lokalnih saveta zatražio pismene izveštaje o radu na terenu u proteklom periodu kao i planove daljih aktivnosti za svoja naselja.

„Vaš doprinos i stalno prisustvo na terenu kao i trud koju ste pokazali u pružanju pomoći socijalno ugroženim porodicama i staračkim domaćinstvima ima nemerljiv značaj za celokupno naše stanovništvo ali i nas kao opštinu. Uložili ste veliki trud u raspodeli pomoći ovim porodicama i istim tempom nastavljamo i narednih dana kada očekujemo nastavak pomoći našem stanovništvu sve dok za tim bude bilo potrebe“, kazao je Popović obraćajući se predstavnicima Lokalnih saveta na sastancima koji su održani u sali SO Gračanica.

Predstavnici Lokalnih saveta preneli su predsedniku opštine svoje utiske sa terena sa kojima su se susretali i najavili da će i u narednim danima aktivno učestvovati u pružanju pomoći porodicama gde god je to potrebno.

Osim raspodele pomoći i pružanja usluga porodicama o kojima nema ko da brine predstavnici Lokalnih saveta su tu i da saslušaju sve ostale probleme sa kojima se meštani opštine Gračanica suočavaju.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović kazao je da će se rešavanju problema meštana pristupiti nakon završetka nastale epidemiološke situacije a da sada svi treba da budu usmereni u cilju očuvanja zdravlja i sprečavanju širenja epidemije Kovida 19.

Izvor RKM/saopštenje

Comments

Pročitaj još