Pomoć za Narodnu kuhinju u Prekovcu

Nakon što je proteklih dana u znak podrške i zahvalnosti zbog onoga što rade u borbi protiv pandemije korona virusa, medicinskim radnicima u zdravstvenim ustanovama u svim srpskim sredinama na centralnom Kosmetu, uručio donaciju u medenjacima i kolačima koje proizvodi u svom pogonu u selu Dobrotin, Goran Marinković je pakete sa konditorskim proizvodima uručio i narodnoj kuhinji u selu Prekovce.

“Obećanje koje smo dali u Gračanici gledamo da ispunimo. Doneli smo naše proizvode kuhinji u Prekovcu, kako bi smo na taj način doprineli. Nadam se da će korisnici biti zadovoljni. Mi smo mala firma, ali imamo veliko srce” kaže za RTV “Gračanica” Goran Marinković, vlasnik firme Paša.

On naglašava da će nastaviti sa ovakvim akcijama, ali poziva i sve ostale privrednike da se uključe, kao i da doniraju one kojima je to potrebno.

Svetlana Stević je ispred Narodne kuhinje u Prekovcu zahvalila na ovoj donaciji.

“Zahvaljujući ovakvim vidovima pomoći i saradnje ove narodne kuhinje postoje i rade i prethodnih 20 godina. Svaka donacija je dobrodošla, a ovo ćemo već danas podeliti po novobrdskom, kameničkom i gnjilanskom kraju. Pozivam sve ljude dobre volje da upute ono što imaju kao višak, narodnim kuhinjama. Gledamo da svima izađemo u susret” kaže Svetlana Stević.

Dušan Borisavljević iz Omladinskog saveta naglašava da se pomoć raznosi svakog dana i u svim sredinama na centralnom Kosmetu.

Zahvaljujući Narodnoj kuhinji u selu Prekovce topli obrok svakodnevno dobija više od 2200 socijalno ugroženih lica.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još