• Početna>
  • Vesti>

Janković uručio vrednu medicinsku opremu domovima zdravlja u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu

Gradonačelnik Zvečana Vučina Janković je danas sa svojim saradnicima uručio vrednu medicinsku opremu Domu zdravlja Zvečan i Domu zdravlja Kosovska Mitrovica.

“Posebnu zahvalnost dugujemo predsedniku opštine Stara Pazova Đorđu Radinoviću koji nesebično pomaže našoj opštini u toku zajedničke borbe koju naše opštine vode protiv koronavirusa. Opština Stara Pazova je još jednom iskazala veliko poštovanje prema svojoj bratskoj opštini Zvečan pomažući našim građanima i zdravstvenim radnicima protiv neprijatelja sa kojima se zajednički borimo” navodi Janković.

Janković dodaje da je ovo nastavak dodele zaštitne medicinske opreme zdravstvenim radnicima koji u toku pandemije koronavirusa daju svoj maksimum kako bi našim sugrađanima omogućili nesmetan i kvalitetan rad zdravstvenih institucija i apeluje na građane da poštuju propisane mere.

“Molim sve naše sugrađane da poštuju preporuke struke, zaštite sebe i time zaštite svoje porodice i sve ostale. Samodisciplinom i poštovanjem preporuka, prebrodićemo ovu bolest i nastavićemo da gradimo bolju budućnost za sve nas” zaključio je Janković.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još