Spirić pozvao mlade da se prijave za volontiranje

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić saopštio je da je distribucija lekova penzionerima redovna i pozvao mlade i ljude dobre volje da se jave kako bi pomogli starijim građanima.

“Pozivni centar u opštini Kosovska Mitrovica funkcioniše svakog dana od 8 do 22 časa. On je izuzetno funkcionalan i veliki broj mladih ljudi se menja. Smene su tačno definisane a ono što je jako bitno je da smo mi na usluzi građanima. Do sada smo imali 1.760 intervencija kada je u pitanju distribucija lekova i hrane za ovdašnje stanovnike” rekao je Spirić.

Građani koji nisu u mogućnosti da sami kupe namirnice ili lekove, mogu da se jave na sledeće brojeve telefona: 028-421-140 i 028-421-141.

Spirić dodaje da je Privremeni organ u susret Vaskrsu, obezbedio 1000 gajbi jaja, koja će biti podeljena socijalno-ugroženim porodicama.

“U prazničnim danima, nastojaćemo da pojačamo naš rad tako da već pripremamo 1000 gajbi jaja koje će biti dodeljene socijalno-ugroženim porodicama i penzionerima tokom ove nedelje. To je još jedan pokazatelj da smo svi ujedinjeni, složni i odlučni da se izborimo sa nevidljivim neprijateljem” rekao je on.

Spirić je apelovao na građane da pokažu solidarnost i istrajnost u ovom momentu i istakao da su preporuke koje se tiču našeg zdravlja i dalje na snazi.

“To je pokazatelj da je u protekla dva dana smanjen broj novoobolelih u našem gradu i ako tako nastavimo uspećemo da se svi zajedno izborimo sa ovom pošasti” zaključio je Spirić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još